Om stillingen

Briso er eksperter på blåseisolasjon og tilbyr moderne og effektive tjenester for bygningsisolering. Vår metode gir mange fordeler, inkludert betydelige energibesparelser, et stabilt inneklima og redusert støyoverføring. Vi bruker resirkulerte materialer og er opptatt av en bærekraftig fremtid. Vi legger stor vekt på kundetilfredshet og streber etter å levere høy kvalitet og pålitelighet i vårt arbeid. Vi trenger flere folk med på laget og søker etter deg som kan kjenne deg igjen i dette!

Vi har oppdrag innen eneboligmarkedet, hyttemarkedet, industri, rehabilitering og prosjektmarkedet. Sentrale arbeidsoppgaver vil være derfor knyttet til isolasjonsoppdrag innenfor dette, på hele Haugalandet og omegn.

Vi blåseisolerer etasjeskiller/gulv, kaldloft/loft, skråhimlinger og vegger. Gangen i innblåsingen skjer ved at en mater en kvern med biter av spon, som også er tilsatt et branndempende stoff. Maskinen suger så sponen videre gjennom et plastrør som  til slutt ender opp i et buet rør som en stikker gjennom plastikken der en skal isolere. Når isoleringen er fullført tettes hullet igjen med teip, og det er klart for videre arbeid. Alt utstyr, inkludert kverna, er plassert inne i en vanlig henger som er enkel å ta med seg. Sponen er hentet fra sagbruk, behandlet og pakket sammen i sekker, som en får tilkjørt på plassen.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Strukturert og ryddig
  • Fleksibel
  • Trives å samarbeide med andre mennesker
  • Stor arbeidskapasitet
  • Førerkort klasse B
  • Førerkort klasse BE er ønskelig

Relevant erfaring

  • Erfaring fra byggebransjen
  • Tømrer
  • Byggmester
  • Relevant fagbrev

Om selskapet

Briso AS er et nystartet selskap som holder til på Frakkagjerd i Tysvær Kommune. Selskapet inngår i TG Gruppen som består av TG Invest AS, Nordbohus TG Bygg AS, TG Eiendomsutvikling AS og Enhet 10 AS alle med formål om å levere tjenester ifm bygging og rehabilitering av boliger- og næringsbygg. Briso AS tilbyr blåseisolasjonstjenester som er moderne og effektive for å isolere bygninger. Metoden bruker spesielle maskiner til å sprøyte isolasjonsmateriale, vanligvis laget av resirkulert cellulose eller mineralull, inn i vegger, tak eller gulv. Dette fyller hulrommet og skaper et solid isolerende lag med mange fordeler.

Ta kontakt

Dersom stillingen høres interessant ut eller du har spørsmål knyttet til annonsen så ta gjerne kontakt for en prat med fungerende daglig leder Thomas Gausvik.

Thomas Gausvik
Fungerende daglig leder
Tlf: 481 14 989
E-post: thomas@briso.no